Kuumakivihieronta


Kuumakivihieronnassa hyödynnetään vesihauteessa lämmitettäviä sileitä kiviä yhdessä käsin tehtävän klassisen hieronnan kanssa. Lämpimiä kiviä asetetaan lämmittämään hoidettavia alueita ja hierotaan kehon eri alueita. Palelusta tai heikentyneestä verekierrosta kärsiville asiakkaille hoito on oivallinen valinta. Kivien lämpö tehostaa rentoutumista ja verenkiertoa. Lämpimät kivet tuovat myös tarvittaessa lisää voimakkuutta hierontaan.

Kuumakivihierontaa suositaan paljon lahjakorteissa ja kylminä vuodenaikoina.

Tarjoamme liikkeessämme eripituisia kuumakivihierontoja:

45min/ Hieronnassa ehditään hyvin keskittyä esim. Selän, hartioiden ja niskan hierontaan. Tai vaihtoehtoisesti vaikka säärien, pohkeiden ja jalkaterien hierontaan.

60min/ Hieronnassa ehditään käsitellä useampia alueita esimerkiksi hieroa asiakas kokonaan edestä tai takaa. Tai vaihtoehtoisesti keskittyä intensiivisemmin tiettyjen alueisen hoitoon.

90min/ Kuumakivihieronnassa on mahdollistaa koko kehon rentouttavan hierontaelämyksen.

Hierottavat alueet ja hieronnan voimakkuus määräytyy aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kenelle kuumakivihieronta sopii ja kenelle ei

Jos klassinen hieronta sopii sinulle niin myös kuumakivihieronta yleensä sopii. Mutta jos olet raskaana tai kärsit tuntopuutoksista, diabeteksestä, sydänsairaudesta, suonikohjuista tai jos sinulla on hyvin ohut iho kannattaa miettiä kuumakivihierontaa tai ainakin kertoa hierojalle näistä ongelmista jotta hän voi ottaa niitä huomioon hoidon aikana.