Koronavirustiedote

16.08.2020

Viimeisimmät toimemme ja ohjeita koronavirus tartunnan ehkäisyyn

Me Haagan hierontaklinikalla seuraamme aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen arvioita Suomen Koronavirus-tilanteesta, sekä noudatamme THL:n toimintaohjeita tartunnan ehkäisemiseksi. Mikäli hierontaterapeuttisi on ilmoitettu poissaolevaksi, autamme sinua löytämään korvaavan terapeutin.

Mikäli sinä asiakkaana epäilet saaneesi koronavirustartunnan, tai olet muuten sairaana, siirräthän ajanvarauksesi toiseen ajankohtaan. Hieronta tai muu hoitomuotomme ei ole koskaan suositeltavaa sairaana.

Koronaviruksen tartunnan ehkäisemiseksi henkilökuntamme ei toistaiseksi myöskään kättele asiakkaitamme, vaan toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolle sanallisesti.

Toivome myös että klinikalle tullessanne käytätte aulassa olevaa käsidesiä ja huolehditte käsienpesusta.

Me voimme käyttää kasvosuoja-maskia asiakkaan ja meiltä voit saada myös hoidon ajaksi kasvosuojaimen.

Pidämme myös puolestamme erityisen hyvin huolta hygieniasta, käsien pesuista ja desinfioimme ovenkahvat ja muut pinnat huolellisesti.

Viimeiset toimenpiteemme


Mikäli sinulle on varattu meille hieronta-aika ja olet oleskellut ulkomailla ja paluusta kotimaahan on kulunut alle 14 vuorokautta, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin siirrämme hieronta-aikasi myöhempään ajankohtaan.

Mikäli sinulla on minkäänlaisia hengitysteiden tai flunssan oireita. Tai epäilet että sinulla voisi olla tartuntaa, älä tule hierontaan vaan soita meille niin sovitaan sinulle uusi aika tervehdyttyäsi.

Mikäli itse tai taloudessasi asuva kuuluu riskiryhmään soita meille niin sovitaan sinulle uusi aika tilanteen rauhoituttua.

p. 0452211588


Hierontaklinikka on toistaiseksi auki

Haluamme toistaiseksi ainakin pitää klinikkaa auki ja vastaanottaa hierontaa tarvitsevat asiakkaat.

Tällä hetkellä vastaanotolla käy asiakkaita n.2 päivässä, yksi asiakas kerrallaan ja asiakkaiden välissä tilan käyttöpinnat desinfioidaan huolella.

Toivomme että kaikki ottavat tämän tilanteen vakavasti ja tulevat hierontaan poikkeustilan ohjeistukset huomioiden. 

Jos tiedät että hierontatarpeesi voisi lievittyä mahdollisesti vaikka kotijumpalla, voit laittaa viestiä tai soittaa meille niin voimme ohjata sinulle liikkeitä etänäkeinoin. 


Tsemppiä kaikille ihanille ja tärkeille asiakkaillemme!


Hieronta lahjakortit ja sarjakortit pitkitetyllä käyttöajalla

Poikkeustilanteen vuoksi luonnollisesti pitkitämme hierontalahjakorttien ja sarjakorttien käyttöaikaa ainakin 3kk. Lahjakortteja ja sarjakortteja voit ostaa sähköisesti tästä linkistä: LAHJAKORTIT

Sarjakortin ostaminen onnistuu myös lahjakorttikoneen kautta. Maksa haluamasi sarjan hinta ja laita viesti kenttään minkä sarjan ostat. Esimerkiksi "5 x 60min sarja". Hinnat löydät tästä linkistä: HINNAT


...